Om Slangerup GlarmesterforretningVeludført glarmesterarbejde til en god pris

Er ruderne punkteret, eller skal de gamle glasruder udskiftes til energiruder - uden at det koster dig en bondegård? Så er jeg klar til at hjælpe dig.

Mit navn er Bo Ryberg, og jeg har glarmesterforretningen Slangerup Glarmesterforretning, der siden 1993 har leveret godt glarmesterarbejde til en fornuftig pris i Slangerup og omegn samt i hovedstadsområdet.

Garanti og rabat - gratis kørsel og opmåling Der er mange penge at spare, hvis du vælger mig til din glarmesteropgave. Jeg tilbyder nemlig gratis kørsel og opmåling - og jeg giver 25% rabat på alle energiruder og fem års garanti på termoruder.

Jeg kan blandt andet hjælpe med:

  • Udskiftning af termoruder
  • Udskiftning af glasruder til energiruder
  • Reparationer
  • Tilskæring af glas
  • Forsatsruder
  • Forsikringsarbejde
En bred kundekreds I mere end 20 år har jeg føjet nye navne til listen over tilfredse kunder, der både tæller private, daginstitutioner, bygherrer og virksomheder.

Ring og få et uforpligtende tilbud
Har du en opgave, jeg skal hjælpe dig med?
Så er du meget velkommen til at ringe 2966 1176, eller til at bestille et uforpligtende tilbud via formularen her på hjemmesiden, som du finder ved at klikke her »